Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KBT-fuck you

Dom säger att jag ska ha ett kognitivt förhållningssätt

vad vet dom om mig
som inte jag vet
ingenting!

min kärlek är ingen fobi
den går inte att bota
den finns där hela tiden
den pågår ständigt
och den rör på sig
den ändrar färg - form - karaktär
och återkommer ständigt i ny skepnad

jag förhåller mig
och förbehåller mig rätten
att ha min kärlek precis som jag vill
och ingen jävel
kan säga när och hur
min kärlek skall vara




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-29 22:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tack för att DU säger detta , så slipper jag. ! KBT är det lägsta som psykologin har presterat någonsin och det är inte ens psykologi utan beteendemässig ingenjörskonst med beröm - kritik och hemläxor. En själ - vad är det för en äkta KBT-are ? Ingenting. Absolut ingenting. BRA !
2009-12-15

  Maiah VIP
Det är säkert jättesvårt...att andra ska tala om vad JAG behöver...Bra skrivet om ämnet
2009-10-31

  oMareld
Så sant!
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP