Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påtvingad smärta

sticker in en nål
under nageln

vrider försiktigt
föringar smärtan

som du bar med dig
och lämnade kvar hos mig




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP