Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det inte fantastiskt

Först sprider dom rykten för att skrämmas
Sen när dom har folket i sitt hjärngrepp
slår dom till
Hälften tror till och med på dem.
De ökar sin omsättning med flera miljarder
Och människor bara köper
av ren rädsla
För det vet dom, att ingen vill eller kan bota


Svininfluensan är en fantastisk affärside

Och inte heller tjänar dom på att folk blir friska
så varför skulle vaccinet vara botande?




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 10:57



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det är nog bra att vara kritisk mot det här, det håller jag med dig om.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt