Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonritual

står i duschen
du har lämnat mig

dagarna har vänt sig ifrån mig
minnet är smärtsamt

jag försöker att tvätta bort dig
jag skrubbar min ömma utsida

sitter på golvet i badrummet
skricker ner i avloppet

iförsök att få dig att lämna mig
i försök att rensa mig ifrån dig

varje morgon
varje dag











Fri vers av Jesper E VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP