Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARMOR

jag kan tänka på ditt liv

i långa stunder

tänka att om man går in i fotografierna

tar på sig dina kläder

så finns allt samlat

som små punkter i bakhuvudet

jag skulle göra det tyst

kliva ut ur bilden

ingen skulle märka något




Fri vers av Nahojland
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-31 09:43



Bookmark and Share


  lycksele
En tanke med anledning av .. 'kliva ut ur bilden'.
Dessa kära gamla vi känner. Ska deras öde alltid vara att aldrig bli uppskattade, ihågkommna förrän när dom trillar av???
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland