Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNKLART

och när vi sedan gick

var det som om du hissnade

det var mörkt

överallt

och stjärnorna kom fram

i ett slags oförlöst behov

en efter en

stoppade du fickorna fulla

och när du somnade med kläderna på

smög dom sig in under linningen

kröp ner under huden

och signalerade

som nålljus vid kusten

en närmare ankomst




Fri vers av Nahojland
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-31 09:48



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fin. =)
2010-05-25

  Mr Lindemann VIP
Lite annorlunda bildet som smyger med lätta steg in under huden och lägger sig ned d'är för att vila sig lite så

eventuellt
2009-10-31

  lycksele
Fräscht och bra!
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland