Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina kära och alla andra!


Mitt ljus till alla helgons ära


En tanke

till er som funnits


här


som gjort resan

bortom


och släppt andetaget

och kroppen

till jordens väsen




Fri vers av livsdans
Läst 383 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-31 10:40



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Fint ödmjukt uttryckt!
2009-11-02

  Taggsvamp
Vad är jordens väsen??
Till vem släppte jag- eller tvingades jag släppa mina mammor?
Mina mammor är begravda olika städer och jag bor annanstans.
Men gick en promenad genom ljusen på en kyrkogård. Kände trots ljusen bara ilska- Här erbjuder de mig kaffe istället för min mamma?
Och förresten tror jag inte mina mammor finns där iskalla i jorden- utan i himlen och ler åt mina iditotiska kommentarer; De är levande inom mej.

Men finstämd allhelgona dikt
2009-10-31

  Mats Henricson
Vackert !
2009-10-31

  Yrre VIP
Mycket bra text.
Delar ditt ljus och skänker tankar till de som fattas mig, om det går för sig.
Tack!
2009-10-31

  lycksele
din text kan tyckas enkel. men nu blev det enkla faktiskt bra
2009-10-31

  poetryGirl
å, så bra
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans