Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

when it's over

Cause' there has always been heartache and pain,
but when it's over, you'll breathe again.




Fri vers av EllinH
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-31 14:50



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Då andas vi in delar av den andrs smärta och ler in i mörkret
där vi en gång hölls fångna
i smärtan fös delar av kärleken
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

EllinH