Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen ger mig slängkyssar del II


Månen slänger kyssar
inflätade i stjärnstoft

under de gyllene
trådarna andas
jag din gloria

fångar kyssar
flätar dem
till ord
fäster dem på din tunga

då du
stjärnstoft
kysser
min
panna




Fri vers av Barfuss
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-10-17 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barfuss