Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten, min förklädnad

Om bara natten vore mina ögon
då skulle jag klä dig

klä din nakna hud
med mörker

Om jag utan
klarhet
griper efter ditt hår

sakta

när ingen ser

Med bara natten
som mina ögon

Om ändå natten vore jag




Fri vers av Barfuss
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-04-01 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barfuss