Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En la vida



En fiskare efter morgonens börd
Nöjd
Vid hans fötter väntar dagen
Alltid
En ny sång
En ny fångst

För hunden vid vägkanten
Skymningen väver svalka
Lugn
Fyra tassar att ta sig dit
Alltid
En ny väg
En ny dag

Att korsa
Att leva




Fri vers av Barfuss
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barfuss