Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppa i det kalla vattnet

Svanens vingslag piskar vattenytan
spetsarna slår i det kalla vattnet
svaga antydningar av beröring
vaga ringar
där luften möter ytan
Smyger iväg

Små skalv runt din midja
Fingrar blir
rysningar på din mage
Ord smeker din kropp,
som ingen galenskap rymmer

Smyg iväg
Med mig




Fri vers av Barfuss
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-05-25 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barfuss