Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skavsår


Förlåt
har du stått där länge?
jag ser din skugga
ett skavsår
på väggen

jag vet
för det finns
ett till
här brevid mig
i sängen där
det doftar längtan

under täcket
dröjer en annan värld
kvar
den som fanns
innan du
blev ett skavsår
på min tapet

innan
ett liggsår
över min kropp




Fri vers av Barfuss
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-03-23 18:50



Bookmark and Share


    theredroses
Fin dikt:) lika fin som alla dina andra dikter:) du är duktig på att skriva.
2007-07-08

  Casbah* VIP
mycket välskrivet och välvande....bra!
2006-03-26

    Louise B
jag vet inte vad jag ska skriva. den är så jäkla fin och bra.
gillar den, grymt bra gjort!
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Barfuss