Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skådespel för världen

Separation.
Hon sörjer deras misslyckande och tårarna kommer oombedda. Mitt bland alla människor på hamburgerrestaurangen, där de dricker sitt kaffe.

”Varför måste du vara en sådan idiot”, utbrister hon gråtande. Han ser på henne och slår ut med armarna i vanmakt och säger: ”Och jag då, tänk JAG som måste leva med den här idioten HELA tiden”.

Hans dråpliga ord får henne att brista ut i skratt så att hon både skrattar och gråter samtidigt. Han hade alltid kunnat få henne att skratta. Ett barn kommer fram och tittar noga på den underliga, skrattgråtande tanten.

McDonald's är till för clowner.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-01 14:55



Bookmark and Share


  glittertindra
ja... :) när det tvärvänder till det komiska... det är humor i det... :) tyckte om denna..
2009-11-03

    ej medlem längre
ja vilken scen för ett skådespel. MacDonalds. Och laddningen i luften kändes säkert. Väldigt bra beskrivet.. känslorna nås
2009-11-03

    Bodil Sandberg
Man kan riktigt se hur han slår ut med armarna - och utbrister detta frustrerade mitt i allt..vilken situatuon!!!sorgligt och dråpligt på en gång - gripande och snyggt poetat i allrahögsta grad!
2009-11-01

  Epione VIP
Oh vad fin denna är. En av de bästa 100 ordare..
Så mänsklig och söt, ser skådespelet framför mig.
:))
2009-11-01

  erkki
Å vad tankarna mal! Vad är detta? Men det blev inget mjöl, bara stoft. Jag tror god humor, som inte sker på annans bekostnad, alltid är positiv. Detta känns i princip igen!
2009-11-01

  walborg
Ömsint, respektfullt, ömsesidigt fint, men: att spela träben är inte ett roligt spel!
2009-11-01

  Mr Lindemann VIP
Ja, lite smårolig
mitt i all bedrövelsen

som livet är i allmänhet
men dragikomiskt
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

leelee