Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
P som verkligen älskade mig och p som som enbart såg sig själv


Duellen

Du ville träffa mina föräldrar
Du var rädd för att träffa dom

Du namngav mig till prins
Du sa att jag var störig

Du lyssnade på var andetag
Du flimrar förbi med grepptag

Du lämnade ingen plats för mina ord
Du lät tystnaden bli till

Du beskrev med hjärta
Du sa aldrig mer än nödvändigt

Du fri andlig fri
Du fly vilja fri

Du öppen bok
Du reserverade bord

Du en hemlig längtan
Du offentlig




Fri vers av bögpoesi
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi