Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utom viljan att inte svika den som vill jag ska leva, som vill att jag ska le och vara glad.


Har ingenting kvar

En smekning, den enda 2009 känt.
blod som rinner
nerför halsen.
Hostningar, luft. tryck mot kött.
Mediciner, framsteg.

En helt ny frisyr, en väg mot ingenting.
Kan jag köpa liv med siffrorna på en skärm.




Fri vers av David Calvert
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-02 03:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
when you think that you lost everything, you find out you can always lose a little more....
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert