Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingress.


Ett nytt förlåt 1.0

Smutsiga spegelbilder stirrar tillbaks med allt tommare blick.

alltid hållt ditt foto nära någonting, nära det som var en gång.
Det vittrar inte längre det är inetsat i metall, vackra cirklar av metall
ringlar vackert designat längs marken.

Sätt era kors vid deras drömmar, håll blicken fast;

inga rynkor i era vältränade ansikten, era regisserade tomma ansikten.
Exekutionspatrull av det som kunde varit: skjut mitt barn genom en späd
bröstkorg(vackert otränat). Rekyler mot era bröst, 9mm genom förhoppningar, faller i slow-motion över nästan helt bortglömda minnen från raster på lågstadiet.

Bröstkorgsbas dånar över berusade sinnen, jakten på den eviga kärleken(var inte cynisk) ; hånar de hemliga tankarna på väg hem från skolan om just hon som bad om chans(hennes kompis lämnade en lapp i ditt skåp).

Håll upp min 9mm mot mitt rakade bröst tryck av(se mig i ögonen mon cherie).

Kan vi få in något stort namn på filmatiseringen(en egen dröm) kan han le som jag(vi) en gång gjorde, innan det där cyniska som nu är mitt syre mitt framtida kväve. Narcissus har vi varit vänner(?)

Håll mig hårt älskling, nära nu. Allt det vi drömt om.




Fri vers av David Calvert
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-30 00:29



Bookmark and Share


  Anna*
Du kan använda alt+mellanslagstangenten för att fixa till fasta mellanslag som inte ändras när du sparar. Du kan skriva texten löpande, dvs ta bort alla radbryt. Sen om du vill ha något speciellt är det bara att fråga eller gå in på min text och kolla.

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1249006

2011-04-12

  David Calvert
hmm, formateringen är annorlunda nu än när man ser den
och håller på och ändrar. förslag tips från någon om hur man gör
för att få samma resultat i det publicerade, med rader och radbrytningar osv?
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert