Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bla bla bla.... osv


Oskrivna sms[skymning nu]


Elektronik rakt in i ett sentimentalt hjärta,

såhär dagen efter.

Otagna steg framåt, introspektion, basgångar tinnituss och
dörrvakter med oupphöjda bortraderade leenden och foundation.

Datum, tidpunkter, löften att hålla försvinner med vinden utanför
lägenheten. Nästan höst nu och vi börjar bli kallare. Kom ta bort det
tomma just precis runtomkring.

Lyssnar på Peter gabriels book of love, på väg till ICA nu.




Fri vers av David Calvert
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-04 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert