Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


I'm not like all the other girls 1.0

Vattendroppar, vindslag från en roman om kärlek
och nya platser, vackra beskrivningar av händelser
knappt ingen verklighet;

nya ord. oförtstådda kombinationer,

lockar, de snuddar vid någons förstånd,

svedde knappt min kind älskling, men.

Något annat, bakom bastakten och en
remastrad ljudslinga. Någonting.

Förlåt mig min bortgång, all denna icke-existens.
Slå, som förgiftat smutsigt blod inne i min kropp
bland neuroner, tankar och dagdrömmar från -98.




Fri vers av David Calvert
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-11 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert