Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Nymålade bandymål(från 90-talet)

neonblå, ljudvågor.Håller minnen av en tid då framtiden var just sådan
som den alltid borde varit. Bland skolgårdar, låtsasbråk rostiga bandymål
och våra skratt. Föddes alltid något, slogs alltid något sönder, tillbaks till
en annan tid äldre, nyare framtid utan det, just det där.

Ett svartvitt fotografi, regisserat utstuderat, konstlat

vacker.

Ord som slitna byggstenar från ett vackert Danmark(lego),
en oförstörd tid. Slå sönder mörkret med naivitet, håll
hennes leende med ditt, fäst er blick på det som finns, funnits
kunde funnits. Förlåt min tomhet, igen.




Fri vers av David Calvert
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-16 21:48



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
ljudvågor, tung bas, crescendon och diskanter, vassa kanter och mycket längtan. det finns ett tomrum och frågan är om hur det kan fyllas...
jag läser och en mix av ovanstående intryck möter mig...
bra skriftat!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert