Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tid utan åskådare

Sekunder millimeter.

Skärmar, siffror förstörda ögon
vi har ingenting kvar,
bland hopplösa nätter har jag
våldtagit en vackert naiv bild
av framtiden.

av kärlek, liv, sånt som kan hända.

ge mig 3 piller och 2 tabletter
så jag kan somna. sätter alarmet så sent jag kan.




Fri vers av David Calvert
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-02 03:46



Bookmark and Share


  Lady Alassa
värt att läsa om ett problem en framtidsångest
när finns det ingen mer som ser
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert