Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

digitalpiano

I höglack, en ögonblicksbild
av det som drar åt sig blickar.

det som kunde vara vackert.
raspningarna mot dina minnen.

väcker ingenting till liv.




Fri vers av David Calvert
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 03:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar!
2009-11-08

  Carola Zettergren
Ett snyggt och uttrycksfullt porträtt, applåder!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert