Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd och glömd

Du hittar mig
i mina skrymslen
av dolda pärlor
plockar du fram
en längtan
jag inte trodde fanns

Omedvetet vet du
hur du söker mig
och har funnit
det jag själv
inte kunde hitta

I din öppenhet
och sårbarhet
visar du mig
det jag försökt
skydda hos mig själv
med starka murar

Inte visste jag
att murar
uppbyggda av rädslor
kunde rivas med kärlek




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 09:16



Bookmark and Share


    Tea Alex
att murar
uppbyggda av rädslor
kunde rivas med kärlek


Fantastiska rader!!!
2009-11-02

  etthjärtaäralltidrött
Fint.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt