Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mej



Ge bara,

Lite plats


Så ger jag dej hela mitt hjärta



Ge bara,

Lite av dej


Så ger jag dej min själ



Ge bara,

Lite tid


Så ger jag dej en evighet.

























Fri vers av Valdemar Anders
Läst 463 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-02 11:39



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varmt och fint. =)
2012-03-06

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ju en himla massa tid som du vill ge då
fastän det är väl himlametamorfosiskt menat
2010-01-20

  Nina Nightwish
så fint...
2009-12-31

  Junitvillingen
Ljuvlig läsning...med ett underbart slut. Vem vill inte få en evighet av och tillsammans med den man älskar...
2009-11-02

  etthjärtaäralltidrött
Å, vad fint. Blir alldeles rörd.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders