Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna förträffliga utgåva kompletteras dagligen hela denna vecka .


Viktig info om Humanistoptimisten !

Den kommer att ,formligen, "explodera" i satiriska aforysmer och ironiska spasmer !
Mats, "(o)ansvarig utgivare"...




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 14:21



Bookmark and Share


  lycksele
måste läsas! av mej
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska