Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga ikapp

Fort flyger molnen

höstvindarna tar upp kamp

lövträdens fägring

flyger ikapp landar där

vinden bestämt sig




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-02 15:16



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värd att läsa
vindens anda är helig
vad vore vi utan den?
2009-12-28

  korpfjäder
Tycker om vilan i varje rad som ändå för vidare till nästa
2009-11-04

    Tea Alex
Drömsk bild du målar upp! :)
2009-11-03

  aol
så snyggt skriftat gillas
2009-11-02

  Blåbäret
virvlande krafter...härliga höstkraft
2009-11-02

    Bodil Sandberg
Fantastiskt tjusigt och mäktigt ..ger luft under vingarna!!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt