Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - En gång var det gemenskap

tre bortvända skratt
han märker inte hånet
ryggar ler aldrig




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-08 15:04



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
grymt bra!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine