Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - Vad de vuxna inte ser

en grön elefant
blinkar tyst och svävar bort
mot barns fantasi




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-03 11:49



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Störtbra,vår fantasi kan ingen ta i från oss.Inte änns ålderdomen
2009-11-04

  Gunnel Eriksson VIP
Funderar på rubriken.
Ska det vara inser eller inte ser?
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine