Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja alltså, vissa saker värdesätter man mer än andra.


Koppen

Och du slängde koppen i väggen
den fina med Jimmy Dean
i tu

Gråta över den gjorde jag
i en kanske två
pinsamma dagar
över en kopp

men det var ju Jimmy Dean

och mina tårar
gjorde nog mest ont
på dig.

för jag grät inte för dig
inte för att du var arg
jag brydde mig inte
att du inte var lycklig
att ditt hjärta brast
att du inte hade någon annan

men det var ju Jimmy Dean

och dina tårar gömde sig
stolt som få
inte svag som jag.




Fri vers av Livia
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-10-17 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia