Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen mening blir en försening



varje samtal utan mening
leder till ännu en försening
och de där som kännde som du
vill inte veta av dig just nu


kanske är det redan skrivet
att allt ska bli sönderrivet
och allt det där vackra som är kort
också är långt, långt, långt bort




Fri vers av Jesua
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 17:36



Bookmark and Share


  lycksele
det finns en längtan här
till en bättre samvaro, ett vackrare liv
Jag älskar inledningen:
"varje samtal utan mening
leder till ännu en försening"
Mycket fin liten dikt!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jesua
Jesua