Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla för vad som ska hända

Den tragiske mannen
skjuter upp heroin i armen
och på väggen hänger gitarren
från 1970 någonting


sitter still med rädsla för vad som ska hända


pressar pistolen mot tinningen
och på ansiktet syns ett leende
för sista gången




I skogen blir den söta lilla flickan
offer för både stickan och drickan
och hon blir brutalt våldtagen
på den sjuttonde födelsedagen


ligger still med rädsla för vad som ska hända








Fri vers av Jesua
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-03 21:20



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Grym rädsla känsla. Det är bra.
2009-11-05

  janoch taikon
skitbra väldigt rå och äkta , kanon mannen jag skulle 9 av 10
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jesua
Jesua