Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slösar bort tiden




vi kvävs av
rutinen

vågar inte ta
de första kliven

envist rädda
för framtiden



åh, som jag älskar
att aldrig komma någonstans



Vi kvävs av
rutinen

vågar inte ta
de sista kliven

envist rädda
för vad samtiden
ska tänka, tycka och tro




Fri vers av Jesua
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesua
Jesua