Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om tiden, ambitionerna, drömmarna, gymnasievalet och meningen med livet


Nämen om man skulle...

nämen om man skulle...
man skulle kanske tänka på karriären
man skulle kanske skänka bort besvären
fokusera på singularen
solisten och ensamkvaren
ensam solist singular
när man bara har själv kvar

när man klipper av sin svans!
när den verkligen fadeas, andras glans!
när äran är enkelriktad och rak!
när man bara har sitt eget tak!

(när man sitter på ett litet flak därbak påväg mot nåt hak
där alla med stor sannolikhet är väldigt rak på sak...

skak brak jättesunkigmörkochhemskkloak

det kommer nog bli mycket riktat enkelt och svårt
ibland vill man faktiskt också åka åt bakåt)

begåvad, berömd och känd!
geni! ikon! legend!
händelsekunnat kärt barn vann
men vara din om man är alleman...

nämen
om man skulle singulera
kanske det ändå inte blir att man egentligen ordentligt på riktigt i verkligheten får triumfera
men ska man vara jag med du
delas vägar mitt itu

få ensam och tvåsam: som burk utan lock
kanske tårta på tårta med bådeoch
kanske lite för massor, lite för mer än bra
så jag lite för alltid har velat ha.




Bunden vers (Rim) av Linnéa Gustafsson
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-02 18:31



Bookmark and Share


  greajt
typ, ashärlig
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Gustafsson
Linnéa Gustafsson