Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om krångel och jobbigheter och förvirring, men även helande och andra feel goods. ADVENTSDIKT!


GTC - Gingerbread Trade Center

Gingerbread trade center
där frisyren ramlar ner;
frisyr? kristyr? tortyr?
fallerallanla fallerocksåjag,
non stop. never stop! always drop.
bränt socker fick bli klister
så vi mister inte Krister
Krister kristyr älsklingsfrisyr
snart fortsätter jag vara en krångelmartyr.




Bunden vers (Rim) av Linnéa Gustafsson
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-08 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Gustafsson
Linnéa Gustafsson