Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att gråta


Gråter

tröjärmarna är snoriga
och vid halsen är dom liksom fuktiga
fast bara i prickar
teet är lite salt också
men så får det vara
för det kan vara bra att ha
ögonen har samma färg som sylten i kylen
den gjorde jag genom att mosa och krossa
koka tills det gick sönder och löstes upp
så flytande att det kan
r
i
n
n
a
ut ur ögonen
kylt av kylen så man inte ska bränna sig
bara frysa (riktigt kallt bedövar ju)
men så är det inte
bara tillräckligt för att randiga tröjor ska byta mönster.




Fri vers av Linnéa Gustafsson
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-13 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Gustafsson
Linnéa Gustafsson