Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkstänk


Tunga tankar tänkta

i tätnande töcken


Förskrämt förvridna förnimmelser

förstärker förvirringen


Utgången skymtar vid ingången

Släpp ut mig och släpp in mig




Fri vers av Anita Hanssen
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-07 12:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
En suverän ordlek, med ett djupt underliggande allvar, släpp ut mig släpp in mig...Ja, om jag känner igen den känslan!!!!
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen