Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surfaren






surfade toppvåg av skugga

fräste, skummet yrde

förliste och fann grund på fjärran sanningssbottnar



över jorden rasade en storm som tog

landet ingenstans, där sjöjungfrur satt bo

där vissnade ingen korall



växte ingen ro













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 23:45



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra...söt
2009-11-02

    ej medlem längre
Bra rytm och klang, minsann.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP