Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tät





subtila närspel fladdrade i sanningsbris


dofter blandades


tunga läkte brist




rosenbladens mist


en droppe,


andades
























Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 23:56



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mysig värld att läsa mycket meditativ
låt tanken vila i rosendoftens bris
2009-12-15

  Quasimodo
Stark och skör i en skön ton !!
2009-11-03

  peter markurth
fragil skönhet
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP