Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att veta ibland vad någon menar




Vad vill du

Vad vill du jag ska göra

vad vill du med mitt liv

vad är det du vill höra

kan du vara konstruktiv

 

Det är så svårt att gissa

vad det är du vill säga

och jag vill inte missa

vad det svåra bottnar i

 

Så lossa tungans boja

och hiva den i vattnet

så kanske vi kan skoja

om detta någon dag




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP