Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan inuti




när vinden åskar vilt min tinning
flimrar glitter

ögon av sten
mitt arv, min mor präntade in i mig



jag själv söker min egen sanning
kanske även din, för att se vem jag är

det är inte den som slavat obrutet i alla år
som tänkt ut lögner, ingen kunde förstå



det är en kvinna vaken, följsam
naken
jag finner inuti, mitt hårda skal












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-03 13:23



Bookmark and Share


  peter markurth
söt, o mkt bra
2009-11-03

  stenen/ Yv Ericsson
Fantastiskt bra denna! Speciellt tredje raden...
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP