Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken fantastisk tur...

"Mamma, är du glad över att jag vann över alla de andra spermierna?"

Jag förfasas över tanken på att någon av alla de andra hade kommit före, och att jag i stället för att sitta här med min underbara dotter, hade haft en trollunge gloende på mig som hade ställt samma fråga.

Så jag tackar henne från djupet av mitt hjärta för att hon hade kämpat så enormt bra och för att hon är en fantastisk person som hade kunnat åstadkomma detta. Och att vinnare som hon kan ta sig hur långt som helst (kanske till och med till himlen).

 

 

 




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 559 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-11-03 13:31



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härliga tankar här och så vet man att man varit först i alla fall en gång, i den underbara gåvan av att ha fått ett liv !!!!
2009-11-21

  Rosadelores
"Mamma, är du glad över att jag vann över alla de andra spermierna?"

Haha, skrattade gott!

Fint skrivet :)
2009-11-09

  Epione VIP
Härlig text..så glad man blir av detta. Ja du lilla barn du kom först och är värdefull. Ett leende som jag tar med mig in i säng nu..tack.
2009-11-05

    Bodil Sandberg
Ler stort!!!!Vilka varma fina rader!!ja självklart är hon en vinnare!
2009-11-04

    ej medlem längre
Spännande att din dotter tänker så här redan nu. Som en filosof... Och ja vilken tur att det blev hon som blev till.
När man börjar fundera på sannolikheten för att man kom till... blir den så låg att man undrar om man verkligen finns.
2009-11-03

  glittertindra
mmmm, nickar.. :) det är fantastiska saker det... :)
2009-11-03

  Mr Lindemann VIP
sedan vinns det eventuellt då med denna i tävlingen så

det kostar på att vara på topp
2009-11-03

  walborg
Uuunderbar ordväxling!!! Stort stort tack och ett stort leende från mig!!!
2009-11-03

    eva m h
Låter som en vinnare! :-)
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

leelee