Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fritt fall in i begäret


Utan en månad

köttkroppar strålar
fingerspetsar som
musköter
i ett fält
slag
glödande
nanoinstrument över
allt
Du, havslik
en mjuk korall
i mina armar

Glänsande guldgul frossa
gör en
varmröd mantelrörelse
inåt
Tunga våta
vingslag innan
vi lyfter mot
en blå
himmel i varandra




Fri vers av Aaxel
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-11-03 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel