Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal

erfarenheter fyller mina hyllor
om jag faller nu
krossar jag allt
med min tyngd

och det blir tjatigt
av all ytlighet
inlärda beteenden
ritualer

är vi sjöfåglar under parningsdans
är vi nålar i en kompass

jag vill bara stå här
bubbla av kunskap
se solen gå ner
höra fåglarna sjunga
se livet sjuda
brytas ner

bli till näring
åt kärlek




Fri vers av Aaxel
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-30 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel