Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ord en tanke

Varför

en undran
en fråga

ett ord
en tanke

som bli
en känsla

det kan
stanna där

eller

fördjupas
diskuteras

en filosofisk
undran

jag vänder
och vrider

ser på det
från olika

håll.




Fri vers av Desire'e
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 17:27



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Där har du fångad nått
orden finns i magtrakten de är magiska
2009-12-27

  Water VIP
Ord har en förmåga att skapa processer..på gott och ont
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e