Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ram att hålla sig i

Fri
form

är den
helt fri

eller

har den
fria formen

en ram
att hålla sig i

att helt släppa
kontrollen

låta
orden
formen

flyta fritt

att inte
veta

bara låta
allt bli.




Fri vers av Desire'e
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 17:33



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Bra
härligt du har förstått fortsätt och gå på
poesi-estraden
begränsa uttrycksmedlen och du är fri.
2009-12-27

  Water VIP
Ibland låter jag det pennan löpa fritt utan planering...det kan bli ganska intressant...men det brukar alltid sluta med nån typ av innehåll och det sista tecknet blir det som sluter ramen kring det.
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e