Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden och himmelen

Jag ställer
mig

mitt i
cirkeln

ser mig
omkring

står med
armarna

längst med
sidorna

jag är
ett med

jorden
och
himmelen

jag känner gräset
under mina fötter

vinden som
smeker mitt ansikte

det oändliga
vårt ursprung

finns runt
omkring mig

allt är
ett nu

jag känner
frid

och frihet.








Fri vers av Desire'e
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 17:46



Bookmark and Share


  Water VIP
Fin beskrivning av harmoni i varat
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e