Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelblank

Jag bor vid ett litet hav

Där finns också människor

Vi ser på varandra
i passagen

mellan gott och ont


Det är alldeles tyst nu

för vi talar inte om det som finns
under

den tunna, blå, ytan


Du ser på mitt ansikte som är
spegelblankt

som ytan




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 21:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Havet ligger blankt", som Reeperbahn sjöng.

Men någon sådan passage existerar inte (inte heller "Venuspassagen"...)
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon