Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009

 




Då, nu och i morgon

det är en spiral

eller en cirkel

jag flög

inbillade mig

någonting om

oberoende

här har tiden stått stilla

men inte jag

ibland är det lätt

att vältra sig i naivitet

men det är så svårt

att acceptera

verkligheten när man rycks till den

jag ser det jag ser

även om jag försöker blunda

 

om komplexen

ändå bara var i spegeln

och inte även inuti

det är lycka i ett

ögonblick

som tas till vara på och förblir

bränsle för flera dagar

 

jag kan allt

när jag vill

att trotsa rädslan för mörker

var ingenting

mer än tankeskildrande

men det finns fler rädslor

att trotsa

 

jag är fritt fångad

du måste bara dra in linan

och jag besitter ingen fantasi

om nummer 1

bara något så enkelt

som visshet

 

och det är val

om att kliva fram

eller ta ett steg tillbaka

om att förtjusas över att gå vilse

till allt är bekant

eller cirkla runt i det man vet

i en evighets opersonlighet

 

 




Övriga genrer av Lindsy
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-11-23 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy