Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsråkärlek




min flod av längtan

har runnit ut i min tjärn

speglar svarta

pupiller glimmar



skogsråkärlek stillar längtan

växer symptom på väg

badet kallt och hårt



jag förljuvas
lutar mig bak

röda kinder
läppar

tunga
kyssar













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-03 21:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Där framme
bleka kinder
rosor på kind
blåaktig
är dina steg
2009-11-05

  Fånga dagen
mys kärlek
akta dig bara för en viss sorts män här på poeter som skriver o lismar.
Ett tips från mig
2009-11-03

  stenen/ Yv Ericsson
Så sorglig och samtidigt så längtansfull. Mycket fin.
2009-11-03

  peter markurth
mys, m sött
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP