Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prio



SJ, SJ gamle vän
Vet inte om du vill leva än...

Biljetter så dyra
Så man lika gärna en bil hyra!

SJ, SJ gamle vän
Du tror du är rätt festlig än..

X 2000 stinker skit
Åker hit men inte dit!

SJ, SJ gamle vän
Priokorten funkar ej.

Poängen jag samlat
Borta är!
Vart tog dom vägen
och när?





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-04 18:39



Bookmark and Share


    Max Poisé
ler stort när jag läser!
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders